Hercegovina

HP media grupa i ABV sistem nagradili trebinjske đake generacije

GOOGLE AD SENSE REKLAMA

Prijem za đake generacije trebinjskih srednjih škola upriličen je šestu godinu za redom u prostorijama HP media grupe.

Naši gosti bili su Bojana Božović, đak generacije Centra srednjih škola Trebinje, Luka Sušić, đak generacije Gimnazije “Jovan Dučić”, Ognjen Papović najbolji u završnoj generaciji Tehničke škole, kao i Mišo Pešić, direktor Gimnazije “Jovan Dučić”, koji je već godinama unazad podrška u realizaciji ideje promocije i nagrađivanja najboljih trebinjskih učenika.

Prigodne poklone, komplete knjiga Moma Kapora i vladike Grigorija, koje je obezbjedila kompanija ABV sistem iz Trebinja, uručio je Bojan Sulaver, direktor HP media grupe.

-Veliko nam je zadovoljstvo što već šestu godinu u našim prostorijama okupljamo najbolje učenike Trebinja, koje smatramo istinskim herojima svojih generacija i mladim ljudima koji zaslužuju pažnju cjelokupne lokalne zajednice. Za nas je ovo uvijek poseban emotivni momenat jer je ova ideja promocije i simboličnog nagrađivanja rođena u prvim danima nastanka naše firme pa je smatram i svojevrsnim temeljom i pečatom našeg rada koji nije samo preduzetnički, već prije svega društveno odgovorni – istakao je Sulaver i izrazio zahvalnost kompaniji ABV sistem koja podržava ovu akciju.

– Od naredne godine kampanju Oni su najbolji među nama” planiramo dodatno unaprijediti i oplemeniti, na čemu ćemo raditi u narednom periodu – dodao je Bojan Sulaver.

Narednih mjesec dana HP media grupa će kao i prethodnih godina na svom reklamnom LED displeju, koji se nalazi na lokaciji uz most Ive Andrića u centru Trebinja, promovisati trebinjske đake generacija upravo pod sloganom “Oni su najbolji među nama”.

Luka, Bojana i Ognjen su gostovali i u programu Padrino radija gdje su iznijeli svoje utiske o periodu školovanja koji je iza njih, otkrili su nam šta je bilo najvažnije da bi se ostvario ovakav uspjeh, te otkrili gdje planiraju nastaviti školovanje i da li možemo očekivati da će se sa stečenim diplomama vratiti u rodni grad,

-Redovan rad i samo rad uz pravilno raspoređene obaveze sve se može postići i stići. U zavisnosti od mogućnosti i ukoliko bude mjesta u našem gradu za nas, volio bih da se vratim poslije završenih studija i svojim znanjem dam doprinos svom gradu. Ako ipak ne bude tako, čovjek mora da se snalazi pa je moguće da se desi situacija da odem – ističe Ognjen Papović koji planira da upiše Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu.

Luka Sušić, najbolji učenik maturske generacije Gimnazije “Jovan Dučić” planira svoje školovanje da nastavi na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Za prijemni ispit kaže priprema se već pola godine. Ističe da je posvećenost ciljevima i disiciplina, uz predan rad bila formula za uspjeh kroz srednješkolsko obrazovanje.

-Teško je odgovoriti na pitanje da li ću se poslije fakulteta vratiti u Trebinje, jer je dosta vremena pred nama dok donesemo tu zvaničnu odluku. Ukoliko Trebinje bude imalo šta da ponudi vratićemo se, ali ukoliko mi neki drugi grad ponudi više kada je u pitanju bolji i kvalitetniji život mislim da ću tu ponudu i da prihvatim – rekao je Luka Sušić za Padrino radio.

Bojana Božović ističe da je za protekli četvorogodišnji period veže mnogo lijepih uspomena, ali i uspona i padova, što smatra sastavnim dijelom perioda provedenog u srednjoj školi.

-Organizacija je bila bitna da bi se došlo do dobrih rezultata, ali svakako i volja i želja, jer kada nešto volimo i želimo onda ćemo i uspjeti u tome – istakla je Bojana koja svoje školovanje planira da nastavi na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu, na smjeru međunarodna ekonomija.

-Moj grad je moj grad i generalno naša država treba mlade ljude koji bi trebali da podstiču napredak, ali ja sebe trenutno ne vidim u ovom gradu. Mislim da nema perspektivnu budućnost, ali možda se nekada to promijeni pa ostvarim život ovdje – rekla je Bojana Božović.

Zbog odsustva iz Trebinja, prijem za đaka generacije Muzičke škole Anji Riđešić biće upriličen narednih dana.

Video prilog radijskog gostovanja najboljih učenika srednjih škola u Trebinju možete pogledati na linku OVDJE.

 

I.K.

HP, maj 2021.

Slični članci

„Njegova kupovina je noćna mora“ Cijene ulja na istorijskom maksimumu, nema flaše ispod 5,6 KM

Ivana Kardum

Građevinci i dalje najlošije plaćeni: Prosječna martovska plata u Srpskoj 1.091 KM

Ivana Kardum

Uspješno izvršen transport pacijenta iz Trebinja za Banjaluku

Ivana Kardum

Da sva djeca odu na ekskurziju: HO „Djeca djeci“ pokrenula akciju „Naša humanist za njihove uspomene“

Ivana Kardum

Muzej Hercegovine: U srijedu otvaranje izložbe „Otisci graditelja”

Ivana Kardum

Prvenstvo BiH kadete i malđe pionire Lukavac i Grand Slam“ Antalija

Ivana Kardum

U Mostaru danas otvoren Sajam privrede

Ivana Kardum

Kiša pomogla vatrogascima u Hercegovini

Ivana Kardum

Gorivo podiglo i cijenu obuke

Ivana Kardum